Tuesday, June 7, 2011

Τρεχααααααααααααα

Συμβαινει και στις καλυτερες οικογενειες! Αρχιζει χωρις να το καταλαβεις οπως ολα τα φλερτ. Πριν καλα καλα το καταλαβεις εισαι ερωτευμενη ή ετσι νομιζεις. Σε λιγο θα δεις οτι εισαι και εξαρτημενη. Μια μερα μακρυα του και παθαινεις κραμπες στομαχου. Και καλα να το αξιζει και να εχετε μια υγιη σχεση αλλα τι γινεται αν τα πραγματα ειναι καπως διαφορετικα?
Κομπλεξικος,υπερβολικα κτητικος,ζηλευει μεχρι και αρσενικο κουνουπι ή κατι παραπλησιο αλλα τον θελεις? Τοτε το παρακατω σε ενδιαφερει.

Keep your friends close

Μηπως εχεις αρχισει να ακυρωνεις ραντεβου με την παρεα σου για να εχεις περισσοτερο χρονο για εκεινον? Οκ...και εγω το εχω παθει. Το ξερεις και εσυ οτι ειναι λαθος. Συνδυασε και τα δυο. Το οτι πλεον δεν εισαι single δεν παει να πει οτι μονο εκεινος υπαρχει. Σημαντικο ειναι οχι μονο να βγαινετε ολοι μαζι, δηλαδη να τον καλεις οπου πατε με την παρεα σου,αλλα να φροντιζεις η παρεα σου να σε βλεπει και λιγακι χωρις εκεινον. Προσπαθησε το γιατι μια μερα ισως ψαξεις τους φιλους σου και δεν τους βρεις.....

Private!

Το κινητο σου,ο λογαριασμος σου στο facebook,το e-mail σου κτλ κτλ ειναι απολυτως δικη σου υποθεση. Σε καμια περιπτωση μην τον αφισεις να εχει προσβαση στα προσωπικα σου δεδομενα γιατι αν το κανεις τοτε δεν ειναι καθολου απιθανο να σε υποχρεωσει να σβησεις ατομα που ζηλευει απο τις επαφες σου. Θα κανει τα παντα να χτισει τειχος προστασιας γυρω σου για καθε πιθανη "απειλη".

Signs

Πως θα τον καταλαβεις?
1. Δινει την εικονα του πληγωμενου απο σχεση για να δικαιολογησει τη συμπεριφορα του και να τον λυπηθεις.
2. Λειτουργει εκφοβιστικα " Χωριζουμε!" με το παραμικρο, " Ή εγω ή αυτος" και αλλα τετοια ωραια.
3. Επιδικνυεται συνεχως για οτιδηποτε. Για το ταλεντο του στα μαθηματικα,το ποδοσφαιρο,το μπασκετ,το καρατε κτλ. Θελει να σε κανει να νιωσεις πολυ κατωτερη του και οτι εισαι τυχερη που τον εχεις.
4. Εχει παντα δικιο και εσυ φταις για ολα. Εχει τον τροπο να φερνει τα πραγματα με το μερος του και εσυ παντα εισαι αυτη που στο τελος ζηταει συγγνωμη.
5. Το πιο επικινδυνο. Σε μαθαινει τοσο καλα που εκμεταλλευεται τις αδυναμιες σου, χρησιμοποιει ακομα και τους φιλους σου για να επιβεβαιωθει σε μεταξυ σας αντιπαραθεσεις και κανει τη ζωη σου ανω-κατω! 
6. Εχεις αρχισει να κανεις πραγματα πισω απο την πλατη του. Μιλας ακομα με εκεινον τον φιλο σου που το αγορι σου θελει να μην εχετε καμια επαφη,κανονιζεις σινεμα με την παρεα σου και λες οτι πας για φαγητο με τους γονεις σου κτλ.

Attention

Μη φτασεις στο σημειο να λες ψεμματα σε ολους οτι τα πραγματα ειναι μια χαρα μεταξυ σας και να τον δικαιολογεις σε ολους. Λαθος!!!! Ψαξε βρες καποιον που δεν θα ντρεπεσαι για την σχεση σας!

I just...can't

Ολα τα παραπανω τα εχεις παρατηρησει? Ξερεις οτι ειναι λαθος αλλα απλως δεν μπορεις να τον αφησεις? Οι λογοι που δεν μπορεις να τον αφισεις ειναι απολυτως προσωπικο σου θεμα. Π.χ. καποια κοπελα μπορει να πιστευει οτι δεν θα βρει ποτε καποιον αλλο να της δωσει σημασια η μπορει να μην καταλαβαινει καν γιατι δεν μπορει.
Πως θα τον χωρισεις? Θελεις μια καινουργια αρχη επιτελους αν δεν μπορεις να του το πεις καταφατσα τοτε προκαλεσε το.
Κανε ολα αυτα που θελεις να κανεις και δεν σε αφηνει. Πες του οτι απο δω και περα θα εισαι ο εαυτος σου και αν πραγματικα σε αγαπαει να σε δεχτει ετσι οπως εισαι. Θα σου πει "αυτο θα εχει επιπτωσεις" και με τα πολλα θα σου πει "χωριζουμε",κλασικα. Προκαλεσε το εσυ.

And then?

Στην αρχη θα σου κακοφανει. Θα σκεφτεις 100000000000000000 φορες να τον παρεις τηλεφωνο να του ζητησεις συγγνωμη. Θα επεφτες στα πατωματα για χαρη του. Εχεις υποστει πληση εγκεφαλου,πιστεψε με. Μετα απο λιγο καιρο ομως θα γλυκαθεις που θα μπορεις να πηγαινεις οπου θελεις με οποιον θελεις χωρις να του δινεις αναφορα. Θα αρχισεις επιτελους να προσεχεις τον εαυτο σου,να νιωθεις ξανα εσυ. Το καλυτερο?
Οταν θα γνωρισεις παλι καποιον σκαρτο θα το μυρισεις απο χλμ. και αν γνωρισεις καποιον που αξιζει θα το καταλαβεις και θα του το αναγνωρισεις.
Το αξιζεις.


2 comments: